Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
MERLOT & CABERNET SAUVIGNON - PODRUM ĐORĐEVIĆ

Vekovna tradicija gajenja vinove loze na potezu Begovac u Župi Aleksandrovačkoj u kombinaciji sa najsavremenijim naučnim dostignućima u oblasti vinogradarstva i vinarstva kreirali su Đorđević Cabernet Sauvignon, vino koje se odlikuje intenzivnom rubin crvenom bojom i mirisom crvenog bobičastog voća, ima tu kupine, maline., borovnice, vino izrazito punog ukusa, sa jakom strukturom i dobro izbalansiranim kiselinama.

Vrlo je aromatično, dugo traje i ima prijatan završetak u ustima. Servira se na temperaturi od 14-16 C.

Gastro preporuka: Uz začinjena i zapečena jela, riblji paprikaš, mesa sa roštilja i druge specijalitete srpske kuhinje.

PODRUM ĐORĐEVIĆ

U Župi, prestonici loze i vina, tradicionalnom predelu srpskog vinarstva, osunčanoj i okruženoj obroncima Kopaonika, Željina i Goča, na živopisnom brežuljku zvanom Begovac, nastao je porodični podrum Đorđević.

Podrum Đorđević, okružen sopstvenim vinogradima nastavlja vrlo dugu tradiciju gajenja loze i spravljanja vina po uzoru na pretke koji su se, u svoje vreme, školovali u Francuskoj i proizvodili najbolje grožđe i najkvalitetnija vina.

VINA
VINARIJE
NOVOSTI
  • Restoran Campania Trattoria
    Nedelja italijanske kuhinje počinje 20.11. i traje do 26.11. spremili smo poseban meni.
  • RESTORAN SENT ANDREA - FESTIVAL MORSKIH SPECIJALITETA "DANI ADE BOJANE" 10. novembar - 10. decembar 2017.
    Tokom ovog jedinstvenog festivala vrhunskih gastronomskih specijaliteta, koji traje od 10. novembra do 10. decembra, sa zemunske obale Dunava širiće se morska atmosfera, a goste će grejati čuvena riblja čorba napravljena po dobro čuvanom receptu kulinarskih majstora sa Ade Bojane. Svakog dana na trpezu restorana "Sent Andrea" stizaće i sveži ulovi lokalnih ribara sa ušća ove reke u jadransko more, koje će na tradicionalan način pripremati šefovi kuhinje ovog restorana i njihove kolege iz čuvenog restorana "Ćićkova čarda" sa Ade Bojane.
  • Restoran Šaran - Dani Istre
    Dani Istre u restoranu Šaran se spremaju po oprobanom receptu - ukusni istarski specijaliteti, vrhunski kuvari iz Istre i dokazani partneri. Tradicionalno Istra je u Beogradu od 15. novembra do 05. decembra u našem restoranu Šaran. Sa nama su i ove godine Konoba Stari podrum, vinarija Kozlovic, Buršic Extra Virgin Olive Oil Visit Istria, Colours of Istria. Dodjite da zajedno uživamo u Mirinim specijalitetima!