Najavite se
x
PRIJAVITE RESTORAN
Restorani.mk
NOVOSTI
  • Novo hedonistično poglavlje restorana Enso - u susret letu
    Enso restoran će krajem juna obeležiti godinu i po dana postojanja na beogradskoj gastro sceni. Ono što je već postalo tradicija, je smena jela na meniju, koja prate smenu godišnjih doba. Šefovi Uroš i Nedeljko vole da je meni svež, kao što su sveže i namirnice u našem frižideru. Osluškujući afinitete gostiju i uzimajući u vid njihove različite načine ishrane, vodeći računa o vegeterijancima, veganima, ali i o ljubiteljima mesa i ribe, šefovi su kreirali inovativan letnji meni koji će gosti moći da probaju već od danas. Osim što pruža mogućnost izbora za svačiji ukus, Enso svojim novim menijem predvodi kulinarske tendencije domaće scene i zadržava hrabar pristup gotovo umetničkoj interpretaciji i prezentaciji hrane.
  • Restorani Orašac
    "Dani nišlijske mehane" ponovo se održavaju u restoranu Orašac od 22. do 29. maja. Iskoristite ovu priliku da otkrijete lepezu tradicionalnih ukusa niške kuhinje, uz srpske južnjačke melodije i autentičnu atmosferu.

NOVOSTI
  • Novo hedonistično poglavlje restorana Enso - u susret letu
    Enso restoran će krajem juna obeležiti godinu i po dana postojanja na beogradskoj gastro sceni. Ono što je već postalo tradicija, je smena jela na meniju, koja prate smenu godišnjih doba. Šefovi Uroš i Nedeljko vole da je meni svež, kao što su sveže i namirnice u našem frižideru. Osluškujući afinitete gostiju i uzimajući u vid njihove različite načine ishrane, vodeći računa o vegeterijancima, veganima, ali i o ljubiteljima mesa i ribe, šefovi su kreirali inovativan letnji meni koji će gosti moći da probaju već od danas. Osim što pruža mogućnost izbora za svačiji ukus, Enso svojim novim menijem predvodi kulinarske tendencije domaće scene i zadržava hrabar pristup gotovo umetničkoj interpretaciji i prezentaciji hrane.
  • Restorani Orašac
    "Dani nišlijske mehane" ponovo se održavaju u restoranu Orašac od 22. do 29. maja. Iskoristite ovu priliku da otkrijete lepezu tradicionalnih ukusa niške kuhinje, uz srpske južnjačke melodije i autentičnu atmosferu.