UVODNA I HLADNA JELA
KARPAĆO – RIBLJI ( fileti macerirane ribe sa začinskim biljem i morskim algama) ... 1050 din ... 1/2 p. 525 din PAŠTETA OD DIMLJENOG LOSOSA (mleveni fileti dimljenog lososa začinjeni na islandski način– servirano sa puterom i tostom) ... 1390 din KAVIJAR (ikra od ribe jesetre (50 gr)– servirana rashlađena, sa puterom i tostom) ... 4500 din KARPAĆO – GOVEĐ (Itanko sečeni listovi sirovog bifteka, začinjeni maslinovim uljem, limunom i parmezanom– serviran na rukoli, sa puterom i tostom ) ... 850 din ... 1/2 p. 425 din „TATAR“ BIFTEK (sirovi stek od mlevenog mesa, spremljen sa žumencetom i brojnim začinima– serviran sa puterom i tostom) ... 1480 din PAŠTETA OD GUŠČIJE DŽIGERICE (mlevena i začinjena guščija džigerica– servirana sa puterom i tostom) ... 1800 din DINJA SA PRŠUTO (Mrashlađena dinja u kriškama, umotana tankim režnjevima Njeguške pršute) ... 400 din „KAPREZE“ SALATA (svež paradajz sa „mozzarela“ sirom, začinjen maslinovim uljem i bosiljkom) ... 490 din SALATA SA VRUĆIM SIROM (miks svežih salata i povrća, sa grund dresingom i topljenim sirom) ...550 din POHOVANI „BRIE“ SIRpohovani sir „brie“ (sa sosom od šumskog voća) ... 690 din ... 1/2 p. 460 din TAJVANSKE PROLEĆNE ROLNICE (pržene rolnice sa piletinom povrćem i orijentalnim začinima – garnirano sa soja sosom i susamom) ... 510 din ...1/2 p. 255 din „BRUSKETE“(zapečen tost sa maslinovim uljem, belim lukom i seckanim, svežim paradajzom) ... 320 din „GARLIC BREAD“(zapečen baget sa puterom, belim lukom i peršunom) ... 200 din „VALDORF“ SALATA (salata od jabuka, ananasa i korena celera, sa jezgrom oraha i dresingom od majoneza i pavlake) ... 310 din „CEZAR“ SALATA (zelena salata sa grilovanim pilećim fileom, hrskavom slaninom, kuvanim jajima i krutonima belog hleba – sa „cezar dresingom“) ... 650 din TANJIR „TRODOS“(grilovana pileća jetra sa mešanom zelenom salatom i grilovanim kiparskim sirom) ... 690 din SALATA „ŽIRADO“(rukola sa dimljenim lososom, kozicama, pinjoloma i parmezanom) ... 790 din „GRAVADLAKS“(fileti maceriranog lososa sa norveškim senf sosom – servirano na miksu svežih zelenih salata9 ... 890 din TANJIR „MYTHOLOGIA“‚ ( riblji karpaćo, pašteta od dimljenog lososa, pohovani sir „brie“, grilovani sir „haloumi“, masline – servirano sa puterom i tostom) ... 990 din