Hladna predjela
Pršuta sa dinjom (dinja rolovanja pršutom, masline) ... 720 Predlog vina: Harizma (nota dunje, jabuke) Analivia (nota delišes jabuke, zaćinske trave) Salata od lososa (meso lososa, limon, maslonovo ulje, zaćin ajzberg, rukola, avokado, mango, dresing od crvene paprike i ulja od kikirikija ) ... 650 Predlog vina: Chardonnay Barrique Radenović (nota tosta, kruške) Chardonnay Marina Cvetić(nota manga, papaje) Karpačo od telećeg filea (telećeg file, zaćinske trave, tartuf pasta) ... 990 Predlog vina: Zapis Merlot (nota ljubićice, nara) Chianti Ruffino (nota šumskog bobićastog voća, pračine) Cezar salata (pileće belo meso, ajzberg salta, dresing zaćin, hrskavi listovi pećene slanine, tostirani krutoni hleba) ... 390 Predlog vina: Reseto Kovaćević (nota maline,mandarine) Marsannay (nota crvene ribizle, lešnika) Kavijar tost i puter (kavijar na ledu, tostirani hleb) ... 990 Predlog vina: Don Prignon (nota grejpa, brioša ) Veueve Clicquot (nota lešnika,kruške) Hrskava zelena salata sa kremom od inčina i grejpfruta (radič, ajzberg, endivijalola roso, sok grejpfruta, inčinu, začini, maslinovo ulje) ... 390 bez vina zbog sirćeta, eventualno: Misterija kiš ( nota lipe,ringlova) Sancerre ( nota trave,vreža pradajza) Gušćija đigerica,tost i puter ( đigerica u slanini, začin, francuski konjak,tostiran hleb) ... 1200 Predlog vina: Sauternes (nota suvog grožda, limeta) Gewuriztraminer (nota muskata, ljute paprike) Pršuta goveđa (pršuta, masline dekoracija) ... 600 Predlog vina: Carigard (nota jubičice, hrasta) Condado (nota trešnje, bibera)