POČETNA | O NAMA | PRIJAVI RESTORAN | KONTAKT
Odaberi jezik:     
 
 
 
 
 
 
terme olimie
 
 
 
 
   za rezervacije +381 11 2412 297

Restoran Sinđelić

Otkrijte sasvim novu dimenziju uživanja u hrani, u prijatnom ambijentu koji će probuditi sva Vaša čula.

Ovo je mesto gde se sreću moderni sjaj današnjnih i umirujući šarm starih vremena.

Ovo je srpski restoran na evropski način.
Uverite se da su vaše fantazije ostvarlive, jer mi smo učinili sve da bismo Vam približili ono nešto do čega dosežu samo bajke ...

Pogledajte slike, jer one vrede više od hiljadu reči i doćite da se prepustite tako krupnim stvarime kako što su detalji.

 
  Lokacija restorana
  Beograd  

View Restoran Sinđelić in a larger map
 
 
 
  GALERIJA
 
  360° - PANORAMA
 
  Jelovnik
- Aperitivi
- Rakije
- Domaća žestoka pića
- Strana žestoka pića
- Likeri
- Piva
- Točeno pivo
- Energetska pića
- Bezalkoholna Pića
- Topli napici
- Hladna predjela
- Supe,čorbe i potaži
- Topla Predjela
- Pečenja
- RIBLJI SPECIJALITETI
- Jela sa roštilja
- Jela po porudžbini
- Tradicionalna srpska jela
- Internacionalni specijaliteti
- Paste i testa
- Jela po receptima restorana
- Salate / jela
- Salate
- Variva
- Sirevi
- Ekstra sosovi
- Poslastice
- Voče
-
 
  INFO
Broj mesta (unutra):200
Broj mesta (napolju):200
Info +:
Broj parking mesta:
Načini plačanja:Visa, Master Card, Maestro, Dinners, Dina card
Tip muzike:Instrumentalna, Ambientalna
Jezici koje koristi osoblje:Engleski
Datum otvaranja restorana:1970
Lokacija restorana: Vojislava Ilica 86,Beograd
Radno vreme:12:00 / 24:00
e-mail: restoransindjelic@nadlanu.com
Web:http://www.restoransindjelic.rs
Ovaj restoran je posećen 34517 puta
 
  Specijaliteti kuće
Piletina na Baštovanski način
Zakuska Vojvode Sinđelića
Salata
Čačanski uštipci
(jela po receptima restorana Sinđelić)
Kocke od bifteka u sosu od tartufa sa povrćem
(Internacionalni specijaliteti)
Punjeno pile u gnezdu
(jela po receptima restorana Sinđelić)
 
 
 
POČETNA | O NAMA | PRIJAVI RESTORAN | KONTAKT
  © Copyright 2006-2013 www.restorani.rs, All Rights Reserved.