POČETNA | O NAMA | PRIJAVI RESTORAN | KONTAKT
Odaberi jezik:     
 
 
 
koki
 
 
Frans
 
savanova
 
 
 
 
 
 
 
  NOVOSTI    
 
Restoran Bajloni - Kal Band
Jedina prilika da ovog leta čujete Kal Band u Beogradu! U subotu, 4. jula, u našoj bašti svira "najbolji gypsy jazz bend istočno od Pariza" Rezervacije: 069 2255 664
 
  Više
 
     
 
Kako se pravi vino
  Svako od nas evoluira u svom ličnom kulturnom iskustvu. Možda ste stigli do tačke kada ste spremni da iskusite još više avanture kao neko ko je stručnjak za umetnost i esteta. Postoji kultura u vinu. Ona postoji u ritualu njegovog ispijanja, poštovanju veštine vinara i u stimulaciji našeg čula ukusa.

  Više
Saveti u vezi shvatanja vina
  Mnogi ljudi koji nisu odgajani u porodici koja je negovala kulturu vina odlučuju da počnu sa konzumiranjem vina u kasnijim godinama, verovatno zato što im ono daje lepo ukus uz jelo i možda zato što ima zdravstvene koristi. Kako zdravo da započnete sa konzumiranjem vina?

  Više
Vrste šampanjca i penušavih vina
  Champagne je regija u Francuskoj i samo vina koja dolaze iz ovog regiona bi bilo ispravno zvati "šampanjac". Slična pića iz ostatka sveta treba zvati “penušavim vinima”. Mehurići kao zaštitni znak šampanjca su se tu našli sasvim slučajno! U 17-tom veku, vino je trebalo da bude ravno i bez mehurića, kao i većina vina danas.

  Više
Osnove vinske kulture za početnike
  Svako od nas evoluira u svom ličnom kulturnom iskustvu. Možda ste stigli do tačke kada ste spremni da iskusite još više avanture kao neko ko je stručnjak za umetnost i esteta. Postoji kultura u vinu. Ona postoji u ritualu njegovog ispijanja, poštovanju veštine vinara i u stimulaciji naših čula ukusa.

  Više
 

  Više
 

  Više
 

  Više
 

  Više
 

  Više
 

  Više
 

  Više
 

  Više
 

  Više
 

  Više
 
 
  NAJTRAŽENIJI RESTORANI
Restoran Franš
Restoran Mentalitet
Restoran Savanova
Restoran Kovač
Restoran Šaran
 
 
Brut reserve
 
wine italy smena
 
  PREPORUČENA VINA
JOKIĆ MARAŠTINA
ORGANSKO suvo belo vino sa 12,7% vol.* alkohola je već višestruki šampion u svojoj kategoriji, autohtona Dalmatinska žutina, sveža,mirisna I aromatična.
 
POČETNA | O NAMA | PRIJAVI RESTORAN | KONTAKT
  © Copyright 2006-2015 www.restorani.rs, All Rights Reserved. Pronadji najbolji restoran po svom ukusu, Beograd, Novi Sad, Srbija